ESPECTACULAR PARTIDO DE LAS ALEVINES ESCOLARES QUE GANARON AL SAN ANTONIO.

El dissabte 25 de febrer començà  amb victòria 52-24 la segona fase de la lliga  aleví de Godella; «Las Leonas» s´enfrontaren al San Antonio de benajeber en el seu primer partit d’aquesta nova aventura.
L’inici de partit va estar marcat per l’intercanvi de cistelles, nosaltres anotàvem gràcies a una bona defensa que facilitava entrades fàcils, però rebèrem massa punts de les Mans del jugador #21 de l’equip visitant.
Al segon i tercer quart augmentarem la defensa a tot el camp, forçant pérdues més prop de cistella i anotant amb més facilitats. Finalizarem la mitja part amb una renda superior a 10 punts.
A la segona part ja sabiem que ens feia falta per superar aquest partit i vam mantindre un joc solidari que ens va permetre gaudir de jugades que começabem amb un baló furtat i sense bots acabeven en cistella.
Primer partit saldat amb una victòria, pero el més important en un divertit dissabte de matí jugant al bàsquet.