PARTIDAZO DE NUESTRAS ALEVINES FEMENINO ESCOLAR QUE GANARON CON EMOCIÓN Y REMONTADA INCLUIDA!

Fantàstica remontada de l’aleví femení guanyant 42-38 al col·legi Dominicas.
15109356_710321075799939_2799776494884216431_n El partit començà en una gran intensitat defensiva del Dominicas, cada vegada que ens furtaven el baló prop de la nostra cistella ens castigaven amb 2 punts, arrivant a sumar 9 al final del quart. A la defensa del primer quart començarem acompanyant a la jugadora rival, en compte de defendre, aleshores quan conseguiem arrebatar el baló estabem molt lluny de la cistella i anotar era més complicat. Al segon i tercer quart millorarem el canvi atac/defensa, aleshores els balons els furtavem més prop de la cistella rival i era més fàcil anotar. al final de la primera part, perdíem de 3 punts 22-25.
14915396_710316295800417_7807632379253735585_nAl principi de la segona part vam perdre 3 balons en primeres linies que ens transformaren en cistelles rebudes, i sumant l’error al tir provocat per una mala selecció de tir aumentarem la diferència a 24-33; peró la cosa anava a canviar. El cinqué periode sumarem una sucessió de balons furtats propet de cistella, els quals es remataren en punts fàcils reduïnt el marcador a l’inici del sisé quart a 3 punts.
El sisé periode començà de forma estrambólica; l’equip visitant es colocà en zona 3-2, però no els va eixir bé ja que no colaren ninguna cistella a l’últim quart i gràcies a agafar un parell de rebots ofensius i de al furtar balons, còrrer i fer un 2+1 els superàrem al marcador finalitzant l’encotre 42-38. Parcial final 20-5, Olé!