L´infantil torna a guanyar a l´Horta Godella per cinquena vegada a aquesta temporada.

L´infantil torna a guanyar a l´Horta Godella per cinquena vegada a aquesta temporada.

SAGRADO CORAZON 52-ALBOR GODELLA 49

Nova victòria davant les de godella (cinquena d’aquesta temporada) que encara ens dona possibilitats de ser primeres de grup en aquesta segona fase.
El partit, es preveia complicat, nosaltres amb baixes importants, i elles amb l’equip complet i un bon moment de forma. Així el començament del partit, preveia el pitjor. encaixavem punts sempre de segones opcions, i encaixavem un 2-11 al primer periode. El rebot, sense Lucia, estava sent un problema. La seua jugadora referència ens estava fent pols.

Al segon periode, espavilarem una mica, amb Blondelle en plan estelar i Alicia Albors magistral, ens clavem al partit, ficant un 13-5 que ens permetia estar amb bones opcions de guanyar.

Però el millor estava per arribar. Tercer periode, i continuem amb la màquinaria a màxima potència. 12-6 i primera renda important al marcador. Ací aparegué Paula Ortiz i la seua intensitat que tant bé ens va en moments determinats. Si seguiem així, no se’ns escapava el partit. Però baixarem una mica el ritme. Tot i això ens tornarem a emportar el 4rt periode amb un 7-4. Bon periode ací de Alicia Gallego i de Begoña, la nostra aleví que tant ens va ajudar.

Al descans, les consignes eren clares, no baixar el ritme, no podem afluixar!!
Però no va ser així. La nostra pressió no estava surtint bé, i feia que les visitants anotaren en facilitat. El nostre balanç defensiu havia de millorar.
Canviarem a zona, però les visitants estaven enxufades i aconsegueixen al final del 7é periode empatar el partit. Blondelle i Alibu, les nostres millors jugadores al partit estaven mortes, i Sara, no estava aportant el que demanem d’ella.

A l’últim quart, traguerem forces i aconseguirem deixar a les visitants en 0 punts, i amb una cistella de Sara i un tir lliure d’Alibú aconseguirem l’ansiada victòria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *