LAS CADETES CIERRAN SU PARTICIPACIÓN EN LA FASE AUTONÓMICA CON MUY BUENAS SENSACIONES

C.B. ILICITANO RAQUIS 60 – 46 C.D.S.C. GODELLA
Tot i el resultat final el partit va estar molt competit, estava en joc l’últim bitllet al campionat autonòmic i els dos equips no ho posaren fàcil. Les nostres jugadores plantejaren un partit molt seriós des de l’inici, però el nivell defensiu de les rivals a poc a poc anà reduint les nostres opcions.
La defensa rival ens feia cometre nombroses errades i això ens desconcertà, cometérem errades defensives que les xiques d’Elx castigaren i ens tragueren pas a pas del partit.
Tinguérem una reacció final que no va ser suficient davant un rival dur i amb poques fissures en el seu joc. Tot i això, la lluita no es negocià i les nostres posaren energia durant 40 minuts. Hem de continuar treballant per poder estar en el futur entre els millors equips de la comunitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *