DOBLE JORNADA PARA LAS ALEVINES… Y LLEGÓ LA PRIMERA PARA NUESTRAS ALEVINES FEDERADAS!

Dos Partits previs al nadal ens deixaren un sabor agredolç per a finalitzar el 2017. Derrota davant de Godella 64-23 i victoria, si si primera VICTÒRIA del equip federat 65-35 contra Escolapias.

El Dimecres jugàrem contra Godella, en la anada vam fer uns dels millors partits perguent de 20 contra un equip el qual duia més anys jugant al bàsquet, però treguerem un esperit de lluitadores i els ferem patir en la pista del Sagrado. Pero en el pabelló de Godella se ferem xicotetes, no vam suplir la falta de técnica, comprensible per el temps que duguem jugant, amb ganes de guanyar, i poc a poc anaren augmentant la diferència fins arribar a un marcador final 64-23.
El dissabte era el dia de treure’ns l’espineta. S’enfrontavem a ESCOLAPIAS, el qual tampoc havia pogut gaudir de ninguna victòria en aquesta lliga. El partit el començàrem amb una intensitat pròpia d’un equip concentrat i amb ganes d’endur-se cada baló dividit i cada rebot. Eixa intensitat la mantinguerem els 3 primer quarts, aconseguint que la diferència supere els 10 punts a la mitja part. Encara quedàven 3 quarts per a gaudir d’un partit competit i no desperdiciarem cada oportunitat d’encistellar que ens permetia el rival. Molt bon partit per a finalitzar l’any i per a acabar la primera fase de la lliga.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *