ESPECTACULAR PARTIDO DE LAS ALEVINES ESCOLARES QUE GANARON AL SAN ANTONIO.

ESPECTACULAR PARTIDO DE LAS ALEVINES ESCOLARES QUE GANARON AL SAN ANTONIO.

El dissabte 25 de febrer començà  amb victòria 52-24 la segona fase de la lliga  aleví de Godella; «Las Leonas» s´enfrontaren al San Antonio de benajeber en el seu primer partit d’aquesta nova aventura.
L’inici de partit va estar marcat per l’intercanvi de cistelles, nosaltres anotàvem gràcies a una bona defensa que facilitava entrades fàcils, però rebèrem massa punts de les Mans del jugador #21 de l’equip visitant.
Al segon i tercer quart augmentarem la defensa a tot el camp, forçant pérdues més prop de cistella i anotant amb més facilitats. Finalizarem la mitja part amb una renda superior a 10 punts.
A la segona part ja sabiem que ens feia falta per superar aquest partit i vam mantindre un joc solidari que ens va permetre gaudir de jugades que começabem amb un baló furtat i sense bots acabeven en cistella.
Primer partit saldat amb una victòria, pero el més important en un divertit dissabte de matí jugant al bàsquet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *