LOS ALEVINES DE BALONCESTO HICIERON UN PARTIDAZO PERO PERDIERON LA SEMIFINAL POR UN SÓLO PUNTO

Emocionant partit el que jugarem el dissabte a La Pobla.

12240006_540951342736914_6412018971829484995_nEs disputaba la semifinal de la lliga de Godella contra el col·legi barranquet i el resultat final fou 46-47, perdent d’un punt però fent un partit increïble.
El partit començà amb la gent un poc dormida, ens va costar un parell de quarts despertar-nos, el qual va fer que el barranquet agarrar una ventaja superior als 15 pùnts. Peró llevat dels dos primers quarts guanyarem tots els parcials de la resta del partit.
La segona part vam pujar el nivell defensiu i de concentració; tots els contraatcs que vam rebre a la primera part es van convertir en balons furtats i punts a favor. Jugadors com Juanse,Asier, Ángel i Àlvaro furtaven els imprecisos pases, gracies a la presió de baló de Dani i David.
El cinqué quart va ser la diferéncia, format per Dani, David, Alonso, Álvaro i Roberto; es produïa una constant pressió que es saldava en baló furtat i punts de contraatac arribant a estar empatats a moments finals.
Una defensa agresiva ens va donar la possibilitat de realitzar un últim tir, el qual va ser en una bona situació, però no entrà, coses del bàsquet. No obstant pense que ferem un gran partit remontant poquet a poquet una diferència que es veia molt numerosa als moments inicials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *