NUESTRAS CADETES GANAN A OLIVA Y JUGARÁN LAS SEMIFINALES DE LA COPA FEDERACIÓN!!

CADET FEMENÍ
Quarts de final del trofeu federació
C.B. OLIVA 42 – 59 C.D. SAGRADO CORAZÓN
C.D. SAGRADO CORAZÓN 53 – 44 C.B. OLIVA
_MG_3577Les cadets es classifiquen per les semifinals del trofeu federació després d’una dura eliminatòria, en la que s’ha examinat la preparació física del nostre equip.
El primer partit, disputat a Oliva a una pista exterior, amb retard i sobretot amb molta calor, va ser una dura prova. Les nostres jugadores eixiren molt enèrgiques al partit i ràpidament assolirem el comandament del marcador i del partit, pareixia que no anàvem a tindre grans complicacions per emportar-se el partit, però una davallada d’intensitat feu que les locals s’aproparen al marcador.
El descans ens va aclarir les idees i ens feu tornar a imposar un ritme alt de partit, amb el que aconseguirem allunyar-se novament al marcador fins al resultat final.
El partit de tornada l’afrontàvem tranquil·les pel resultat del partit d’anada, pot ser massa tranquil·les i unit al cansament feu que el partit fora estrany. Combinant moment de gran superioritat, amb altres de desconcert. Tot i això, la sensació de disposar d’una marxa més ens donava certa confiança en el resultat final. Al final un resultat més curt, però que ens dona el bitllet per la següent eliminatoria.
Ara hem de treballar de valent per superar les semifinals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *