LAS INFANTILES GANAN EN BENIFAIÒ LA IDA DE LA SEMIFINAL AUTONÓMICA Y ESPERAN SENTENCIAR EL SÁBADO EN NUESTRA CASA!!

BENIFAIÓ 41- SAGRADO CORAZÓN 65

La nostra bona segona part, ens dóna una victòria importantíssima. 
IMG_7333El nostre equip, arribava amb una bona dinàmica tant de resultats com de joc. A les rivals, ja les coneixiem, anava a ser un partit dur, i haviem d’intentar parar a la seua millor jugadora, la nº5, una anotadora exepcional. No començarem el partit molt bé, molt fredes. No aconseguiem imprimir el ritme que ens agrada. A la seua jugadora important, la pararem durant bona part d’aquesta primera part, però aparegué una jugadora nova. La número 9 que ens va fer pols sobre tot al 3r periode, on ens va anotar 8 punts gairebé consecutius. Les nostres, pareixia que baixaven els braços, ens lamentavem de les nostres errades, però no feiem res per a canviar-les. A la mitja part arribarem amb un 32-31. Begonya, va ser la encarregada de mantindre-nos al partit durant aquesta primera part.
A la segona part, pareix que canviarem una mica, sobre tot a nivell defensiu. Ens activarem una mica més i ens ajudavem per a poder aconseguir parar a les seues 3 jugadores importants. A més  a més va apareixer Andrea donant una lliçó en atac i Thalia feia molt de mal al rebot ofensiu. Així poc a poc anarem obrint distància al marcador. La nostra defensa va millorar fins al punt de deixar a les rivals en 4 punts als últims 3 periodes.
Anem pel camí correcte, no hem d’oblidar que la nostra senya d’identitat és la defensa, i quant aquesta funciona, passem de ser un equip qualsevol, a un bon equip.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *