CRÓNICAS BALONCESTO: LAS INFANTILES QUEDAN PRIMERAS DE GRUPO Y JUGARÁN POR EL CAMPEONATO AUTONÓMICO DE LA CATEGORÍA.

BENJAMÍN

IMG_4377Nuestro equipo benjamín jugó un partido amistoso contra el Colegio Internacional Ausiàs March de Picassent en el que acabó empate a 24 y al ser de carácter amistoso, se dejó así premiando el buen juego de lo dos equipos.

El partido tuvo mucha igualdad desde el principio y nuestro entrenador aprovechó para que jugaran los nuevas incorporaciones del equipo que todavía no habían podido jugar durante la liga. Los nuestros compitieron muy bien, ya que nos enfrentamos a algún niño que era de edad superior a los nuestros y con mucha envergadura pero la gran defensa que hicimos nos permitió poder hacer grande jugadas de contraataque que poco a poco, con el trabajo de los entrenamientos van siendo más elaboradas cade vez.

Al final un empate que dejó contentos a todos los asistentes al partido. ENHORABUENA CHIC@S!!

PREINFANTIL

USEROS 29 SAGRADO CORAZON 54

Partido que nos enfrentaba a Museros con númerosas bajas pero que logramos sacar mediante ganas e intensidad.
Empezamos fuerte, Alfredo muy motivado metió las primeras canastas, Javi muy activo logró buena actividad defensiva y buenas acciones de ataque. Samuel y Adrian perfectos, muy acertados. El partido se volvió fácil y pusímos disfrutar de un gran baloncesto. La segunda parte sirvió para que nuestros avellanes  e infantiles de primer se vayan conjuntado entre ellos de cara a la temporada que viene y la verdad es que el equipo poco a poco va teniendo muy buena pinta. Enhorabuena y seguir trabajando chicos!!

INFANTIL FEMENINO

BASQUET QUART 33- SAGRADO CORAZON 40

IMG_4291Partit igualadissim que ens dóna la primera posició i l’opció de poder jugar els encreuaments. El match, va iniciar amb una molt bona defensa per part de les nostres. Molt concentrades  bona actitud i sense deixarnos superar en l’1×1. Llastima que de cara a cistella no estavem molt encertades. 2-10 el parcial dels primers dos periodes. Ara, el que pareixia una bona renda, de sobte va desapareixer. La raó no va ser altra que la baixada defensiva i la falta d’actitud al rebot. Encaixem 12 punts en aquest periode i se n’anem a la mitja part 1 punt baix, injust per al que estavem veient al camp. La segona part, iniciarem novament molt bé, recuperem l’aventatge al marcador. Al 6é per a mi la clau del partit. Sapiguerem llegir el partit i jugar en calma. Després de 3 minuts boixos, on no paravem de perdre balons i precipitar-nos, després d’1 temps mort controlarem el partit, jugarem bé en atac donant un passe de més, i així aconseguirem trencar el partit i guanyar-lo.

MARISTAS B 17- SAGRADO CORAZON 88

Partit fàcil el que jugarem dissabte. Veniem cansades del partit de divendres, però no es va notar en absolut. Andrea Moreno i Begonya surtiren enxufadissimes. A més la bona defensa ens permetia correr i anotar fàcil. Paula Azuara, es va unir a la festa i va anotar un parell de cistelles. Carla, començà a defensar les línies de passe, i amb la seua volutat va anotar també alguna cistella que altra. Aquesta jugadora, amb l’actitut que té, serà una gran jugadora. A la segona part, Sandra va ser la millor jugadora ofensivament, anotà quasi 20 punts, molts d’ells fent l’esforç d’arribar la primera a la transició ofensiva. Gran partit en general, contra un equip això sí, molt inferior al nostre. Ara, toca esperar rival i seguir treballant en tots els entrenaments per tal d’intentar arribar el més lluny possible.

INFANTIL A 

MARTÍNEZ VALLS 24 SAGRADO CORAZÓN 60

Último partido de la liga, y buen sabor de boca que nos dejó nuestro infantil A en la pista del Martínez Valls. El partido comenzó igualado, muchos errores y poca defensa hicieron que en los dos primeros períodos los locales fueran superiores a nosotros. Todo cambió a partir del tercer cuarto, mejoramos el juego dirigido con eficácia por nuestro capitán Alvaro y con el acierto de Jordan nos fuimos de 26 al descanso.
A partir de ahí el control del partido fué nuestro, logramos que en todo el segundo período solo nos metieran cuarto canastas, muy buena defensa y buenos movimientos en ataque. Valió la pena desplazarse tan lejos.

Damos ánimo a Pascual y Pablo que estan lesionados, esperamos pronto su recuperación.

 

CADETE FEMENINO

EL PILAR 70 – CDSC 63
IMG_4072Partit intens el viscut en contra el Pilar, sabíem que era una de les pistes més complicades de València i així ha quedat demostrat. Els dos equips ens jugàvem el segon lloc de la classificació i el partit ha estat molt intens des del primer minut de partit.
Les locals eixien molt connectades al partit mentre que les nostres jugadores no acabaven d’entrar al partit, en definitiva un primer període en el qual les locals ens endossaven un 8-0. Al segon període el joc no acabava de millorar, però aconseguíem anotar els primers punts des de la línia de tirs lliures.
Pareixia que al 3er període reaccionàvem i aconseguíem reduir les distàncies, però al següent període malbaratàvem l’esforç fet i sols aconseguíem anotar 2 punts.
Pareix que el descans ens fa connectar-nos al partit i comencem a fer un bon joc tant en atac com en defensa. A poc a poc, reduïm les distàncies però els problemes de faltes comencen a donar-nos problemes i el més important no tenim tot l’encert necessari en moments importants des de la línia de tirs lliures que fins al moment ens estava ajudant a retallar diferències.
Després de reduir una diferència de fins 13 punts aconseguim forçar la pròrroga, però el període extraordinari les locals el juguen amb més tranquil·litat i l’empitjorament dels problemes de faltes ens fan descentrar-se.
Tot i el resultat negatiu, les nostres jugadores han mantingut l’average i aconseguir la segona plaça del grup b del campionat preferent.
Cal felicitar a les nostres jugadores per l’esforç fet aquestos mesos al campionat de lliga.
Ara hem de passar pàgina i centrar-nos al torneig de copa on ens esperen nous reptes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *