CRÓNICAS FÚTBOL Y BALONCESTO DE LA JORNADA: A PESAR DEL TEMPORAL PUDIMOS JUGAR ALGUNOS PARTIDOS… CONSULTA LAS CRÓNICAS!!

INFANTIL FEMENINO BALONCESTO

MANISES 46- SAGRADO CORAZON 72

d30d5500df382be6b7d38a7f0ff5ad5bAprofitem el impàs del sorteig dels grups per a seguir treballant i jugant al que més ens agrada. Partit amistós contra el primer classificat del grup B de la nostra lliga, invictes en lliga. A priori, elles eren favorites per a guanyar, a més a més, equip amb molt bona planta. Comencem el partit amb alternatives al marcador. A les nostres ens mantenia Andrea Moreno en el marcador i elles els punts quedaven més repartits. Aquesta va ser la dinàmica durant tota la primera part del partit, igualtat al marcador, i alternatives. Marcador 33 iguals després dels 20 primers minuts.
A la segona part, pareix que ens varem centrar una mica més, aconseguirem no perdre balons amb la press de les rivals i sobre tot ajustarem la defensa, de forma que varem estar 8 minuts sense encaixar una cistella. La millora a la defensa, ens permetia anotar cistelles a la contra i fer un joc molt més dinàmic. Nerea liderava l’equip en defensa, fent un treball bonissim en les ajudes i sobre tot al rebot, on va capturar-ne més de 15. En atac, començarem a aportar totes, Thalia percutia la cistella rival, juntament amb Begonya que tot i no estar molt encertada, el seu treball incansable s’agraeix molt. Paula Lucena va estar tot el partit molt intensa, i les alevins Andrea i Neus començaren a aportar el seu granet d’arena. Resultat, parcial en 12 minuts de 30-2.
Partit molt bonic de vore i molt entretingut, en el qual poguerem seguir treballant de cara a la segona fase, i millorant en el nostre joc col·lectiu.

JUVENIL FÚTBOL

IMG_1878Nuestros mayores siguen en la buena dinámica y ya van 9 de 9 puntos seguidos.

Victoria muy importante contra un rival que estaba empatado con los mismos puntos que los nuestros y nos lo pusieron muy dificil sobre todo en reserva.

El partido comenzó muy bien para nosotros con numerosas ocasiones de gol para los nuestros que no conseguimos materializar en ningún momento.

De hecho al descanso nos fuimos con un 1-2 en contra en el marcador. Pero la segunda parte fue otra historia.

El Sagrado sacó la garra a la que estamos aconstumbrados a ver y consiguio con buen ritmo, acierto en defensa y ataque voltear el marcador hasta lograr el 5-3 final y sumar de nuevo otros 3 puntos importantisimos para nosotros.

Felicitar a todo el equipo de nuevo y ensalzar a un jugador que estuvo magnifico y siempre hace equipo y esta muy comprometido, enhorabuena David.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *