7 Y 8 DE JUNIO: CRÓNICAS BALONCESTO… NUESTRAS INFANTILES SIGUEN AVANZANDO EN LA COPA

INFANTIL FEMENINO

LA LLUM BASKET 16- SAGRADO CORAZON 75

El divendres per la vesprada, varem jugar un amistós contra l’equip de Xirivella. Nosaltres anarem a jugar amb part del que serà l’equip de l’any vinent, és a dir les infantils de primer any, i les alevins. Bones sensacions, i jugadores que prometen ser referència del club durant els propers anys, com són Andrea, Tamara i Thalia.

 
El partit ens va servir per a que les jugadores s’anaren coneguent al camp i treballant juntes. Molt bon partit d’Andrea Moreno, i Tamara. Espectacular Irantzu Galarza, la qual porta jugant sols unes setmanes, però ho porta a la sang, el rebot, és el seu fort. Poquet a poquet anirem treballant per a preparar l’equip per a la FAP

SAGRADO CORAZÓN 82- ALMUSSAFES 14

foto 1Partit molt fàcil el jugat a casa. A la mitja part la diferència ja era de 48 punts, el qual mostrava la superioritat de l’equip local. A la segona part les visitants es varen col·locar en zona, en principi ens va costar una mica atacar-la, però quan varem comprendre on hi havia que fer arribar la pilota, varem atacar-la molt bé. Marina, va fer un gran partit, al igual que Alicia Gallego i la nova jugadora del club, Tamara, la qual aporta moltissim, tant a defensa com en atac. 
Ara hem d’esperar el sorteig, per a jugar el cap de setmana vinent les semifinals de la copa. Dissabte l’anada i diumenge la tornada. Esperem amb ansietat el nostre rival.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *