1 Y 2 DE FEBRERO: CRÓNICAS BALONCESTO

SENIOR MASCULINO

El segundo partido de la segunda vuelta del Senior masculino preferente Grupo B deparaba un partido, a priori, incierto para los nuestros, ya que nos enfrentábamos en casa al MISLATA, un equipo no muy bien situado en la clasificación, pero que en la primera vuelta ganó a los nuestros por un punto.

El partido empezó con un objetivo claro, no entrar en el ritmo alocado que tratarían de imponer los visitantes. Los nuestros no sólo tuvieron presente dicho objetivo, sino que además de eso, volcaron su juego sobre la pintura, donde fuimos claros dominadores, y tuvimos las ideas claras para salir de su presión a toda la pista, una constante durante todo el partido. El resultado fue que nos marchamos al descanso con una ventaja de 18 puntos.

Tras el descanso, los nuestros tiraron de veteranía para mantener la renta, ataques largos, una defensa bien ajustada y poquito más, ésto bastó para mantener la ventaja hasta el final del partido.

Los más destacados por parte del Sagrado fueron los interiores que se hicieron amos y señores del partido, Teo con 14 puntos y David con 22 con un gran acierto desde la línea de tiros libres y un abrumador dominio en la pintura.

A la postre, victoria para nuestro equipo 60 a 42 con un baloncesto práctico.

¡¡¡1…2…3 SAGRADO!!!

INFANTIL FEMENINO

SAGRADO CORAZON 50- EL PILAR A 47

Iniciavem la segona fase de la lliga amb un rival desconegut. Sabiem que havia competit a l’altre grup de la lliga de NIVELL 1, que havia competit amb quasi tots els rivals, però poc més.
La meua opinió era que anava a ser un partit molt igualat, que anavem a estar tot el partit igualats i…així va ser.

Començavem el partit amb intercanvi de cistelles, però el alt ritme de les Marianistes, feia que pugueren correr dos contraatacs fàcils i agafaren la seva primera renda al marcador. (4-7)

Al segon periode, errors per part dels dos equips, que continuament perdien balons, i tornavem a perdre el parcial per un punt (2-3)
Al tercer periode aconseguim apropar-se una mica al marcador, però un triple, torna novament la renda a les visitants, la qual la reduim i arribem a la mitja part amb un emocionant i igualat 19-23.

Teniem l’obligació de remontar el partit, i podiem, ens veiem superiors però no ho reflexavem ni al marcador ni al camp, i tot i arribar a la cistella constantment, les visitants agafaven una renda ja important que pareixia que ens anava a costar el partit. 22-29. A falta d’un quart ens veiem amb 6 punts baix 34-40, la seua defensa zonal, ens estava causant problemes, no per atacar-la malament, sinó per no materialitzar les oportunitats sota la cistella.
Així tocava fer l’heroica, i així va ser. Blondelle, anota 2 tirs lliures que ens posa a 2 punts i després d’un temps mort, anotem un triple que empata el marcador i una cistella que ens dona la primera renda desde el minut 13. Alibú anota un tir lliure que fa que la diferència siga de 3 punts, però una falta no pitada a Lucia amb la posterior falta en atac i 2 tirs lliures torna a posar a les visitants a 2 punts.

Ací Alicia torna a anotar 2 tirs lliures que ens donen novament els tres punts de renda en els que acabà el partit.

Primera i important victoria la que ens emportarem. Anem partit a partit xiques!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *