LAS INFANTILES SON LAS PRIMERAS EN EMPEZAR Y LE GANAN AL ROS CASARES B.

SAGRADO CORAZÓN 39- BARCAS ROS CASARES VALENCIA 32

Després de haver aconseguit el nostre objectiu a la FAP, iniciem una nova temporada amb molta il·lusió i amb el objectiu de fer un bon paper a la lliga autonòmica.

I no podiem començar de millor manera que amb una victòria, treballada i molt ajustada, però primer partit al sac, que és l’important.

Començavem amb intercanvi de cistelles, les locals no aconseguien frenar els 1×1 de les visitants, amb molts espais al camp. Així, les del Ros Casares, agafaven una avantatge de 3 punts que poc a poc van anar augmentant, per la mala defensa nostra i les decicions desencertades en atac.

Però al tercer quart, aconseguirem acoplar millor la defensa, ens apropavem al marcador i se n’anavem al descans amb un 15-16 per a les visitants.
Al reinici, continuava la igualtat al marcador, amb una minima diferencia d’1 punt, però el 6é periode va marcar la diferència al marcador, 11-6 de parcial, i el partir encarrilar.

Si a açò li sumem el 7-4 al 7é quart, fa que la victòria es decantara de part nostra.

Tot i no jugar massa bé, hi ha que traure com a possitiu la victòria i el no perdre en cap moment la cara al marcador.

Molt bon partit de Paula Gisbert encistellant punts importants i asumint, i de Alicia Albors que va estar esplèndida en la direcció.

Enhorabona xiques, però hi ha un llarg camí per a recorrer juntes…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *